Schuurman, Keurslager

Weet wat je eet

Ons vlees komt al een aantal jaar van dezelfde mester, en inmiddels hebben we onze eigen stal. De runderen worden zeer goed verzorgd en krijgen 2 maal daags goed voer. Ze worden tussen de 100 en 120 dagen afgemest, dus altijd jong vlees.

Zoals het ’n vakman betaamt, staat bij ons de zorg voor de beste kwaliteit vlees hoog in ’t vaandel. Daarom houden we de inkoop van ons rundvlees graag in eigen hand. Ons vlees komt al een aantal jaar van dezelfde mester, en inmiddels hebben we onze eigen stal. De runderen worden zeer goed verzorgd en krijgen 2 maal daags goed voer. Ze worden tussen de 100 en 120 dagen afgemest, dus altijd jong vlees. Dit vlees voldoet aan speciale eisen op het gebied van afkomst, voeding, gezondheid en welzijn. Hierdoor weet je dat je bij de Keurslager altijd verzekerd bent van een veilig en vertrouwd stukje rundvlees.

Schuurman, Keurslager

Rapenburgsestraat 36
7131CZ Lichtenvoorde
0544376714
0544378000

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 19:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten